Sportsko-rekreacijski sadržaji

Ovaj, u svijetu sve propulzivniji, oblik turizma u Brodsko-posavskoj županiji našao je idealno mjesto za razvoj jer mogućnosti su ogromne. Shodno tome i užitak bavljenja biciklizmom u ovoj županiji je poseban.
Poput čitave Slavonije i Brodsko-posavska županija iznimno je bogata sa svim vrstama divljači, ali organizirani turistički lov odvija se na dva mjesta: u novogradiškom kraju i lovištu Migalovci, nedaleko Slavonskog Broda.

Uz malo gradsko kupalište smješteno na savskoj obali u samom središtu grada, 3 km nizvodno od centra grada, nalazi se i športsko-rekreacijski centar Poloj, do kojeg se može doći automobilom, biciklom ili šetajući nasipom. Osim prekrasne pješčane plaže, u sklopu kompleksa postoji i parkiralište te više športskih terena.

Športsko-rekreacijski centar "Selna" smješten je u Selni, 13 km istočno od Slavonskog Broda. Uz tri otvorena bazena, ovaj rekreacijski centar u svom sastavu ima i veliki restoran s otvorenim vrtom te ljetnu pozornicu, na kojoj se tijekom ljetnih mjeseci organiziraju plesne i disco-večeri, te koncerti poznatih pjevača i grupa. U sklopu kompleksa nalazi se i veliko parkiralište, mala konferencijska dvorana, benzinska postaja, a postoji i mogućnost noćenja u jednoj od luksuzno opremljenih soba.

Sportski je centar smješten u Novoj Gradišci. Uz otvorene bazene nalazi se teren za odbojku na pijesku, teren za mali nogomet te restoran. U neposrednoj blizini bazena nalazi se nogometni stadion, stadion za rukomet te sportska dvorana.

Dobro došli

Dobro došli na stranice TZ Brodsko-posavske županije. Dobro došli u Brodsko-posavsku županiju, atraktivnu, cjelogodišnju izletničko-rekreacijsku destinaciju, županiju bogate povijesti, tradicije, kulturne i crkvene baštine, očuvane prirode i izuzetnih krajolika.

HTZ Logo

Korisni linkovi

Kontaktirajte nas

Turistička zajednica
Brodsko-posavske županije
Petra Krešimira IV | br. 2
HR-35000 Slavonski Brod

+385 (0)35 408 393 +385 (0)35 408 392 35000 Slavonski Brod, Hrvatska