NEWS

 

Udruga “Sikirevački motivi” , kao nositelj nematerijalnog kulturnog dobra “Umijeće izrade sunčane čipke – motiva”, već tradicionalno svake godine organizira Izložbu čipke na kojoj su izložene čipke svih čipkarskih centara Hrvatske, ali i nekoliko zemalja Europe.

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u razdoblju od 1.10.2022. do 31.10.2022. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Sukladno odluci nacionalnog savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije u tijeku je obilazak svih nosioca standarda na području 11 hrvatskih županija. Obilazak je započeo ovog tjedna na području Brodsko posavske županije, gdje je posjećeno 12 objekata nosioca standarda Okusi graničarskog Posavlja.

Idući vikend posjetite treću po redu povijesno zabavnu manifestaciju "Srednjovijekovni grad Cernik" u mjestu Cernik.

I ove godine se u u Slavonskom Brodu održava CMC 200 Slavonija Fest. Nastupaju brojni poznati izvođači i dobra zabava je zagarantirana.

Pogledajte kompletan program ovogodišnjeg izdanja NOVOGRADIŠKOG GLAZBENOG LJETA.

TZ Brodsko – posavske županije , općina Sibinj i tvrtka UBS d.o.o. danas su potpisale sporazum o postavljanju Bike STOP sa solarnim setom na tri lokacije na području općine Sibinj u Brodsko – posavskoj županiji.

Turistička zajednica Brodsko posavske županije Vas poziva na 21. Ribarske večeri u Davoru.

Slavonski Brod dobio novo mjesto za sve zaljubljenike u bajke i moderne putnike

Studijsko putovanje organizirala je TZ Brodsko-posavske županije i grupi iz Zagreba predstavila najveće atrakcije županije uz nezaobilaznu tradicijsku eno-gastro ponudu