Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da su čak dvije manifestacije s područja naše županije; manifestacija Mega bikers susreti u kategoriji Manifestacije - grupa sport i rekreacija i projekt  Interpretacijski ventar Ivana Brlić mažuranić u kategoriji Novi projekt u turizmu - grupa turističke zajednice i lokalna uprava odabrane među pet najboljih čime su ujedno i dobitnici tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simplyu the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije koje dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i magazin Way to Croatia.

logo simply the best

Nagrada su uručene na prigodnoj svečanosti održanoj 28.11.2022. u hotelu Garden Hill, Velika Gorica.

best tand

Nositelj ovoga projekta je bila TZ Brodsko – posavske županije koja je sredstva osigurala temeljem provedenog javnog natječaja koji je objavila Hrvatska turistička zajednica   za dodjelu sredstava regionalnim TZ za projekte na turistički nedovoljno razvijenim područjima i kontinent u 2022.g.

Film "Gdje usput postaje cilj" Turističke zajednice Brodsko-posavske županije osvojio je još jednu lijepu nagradu na smotri u Solinu 

Ovogodišnji Dani okusa hrvatske tradicije, točnije Dani okusa graničarskog posavlja, dostupni su vam za guštanje od 18. studenog. Tradicionalna promotivna aktivnost hrvatske tradicijske gastronomije odvija se u objektima s oznakom "Okusi graničarskog posavlja".

Predstavnici renomiranih putničkih agencija posjetili su Slavonski dućan, obiteljska-poljoprivredna gospodarstva i salaše, brodsku Tvrđavu i dva nova turistička proizvoda – Adrenalinsku šumu u Bebrini i Interpretacijski centar Ivane Brlić-Mažuranić u kući Brlić na brodskom korzu.