Tri mušketira hrvatske zabavne glazbe MLADEN GRDOVIĆ, JASMIN STAVROS I ZLATKO PEJAKOVIĆ glavne su zvijezde druge večeri ovogodišnjeg NG LJETA u Novoj Gradiški. Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros pjevačke su legende koja iza sebe imaju zavidnu karijeru dugu i po nekoliko desetljeća, a nakon nekoliko zajedničkih nastupa na open air koncertima i festivalima odlučili su udružiti glasove i u zajedničkim pjesmama. Prije dvije godine tako su prvi put predstavili pjesmu Prijatelji zovite mi nju po kojoj je i nazvan zajednički album, a potom su uslijedile Na Božić mislim ja i Stani srce ludo stani i mnoge druge.

Ova tri vrhunska zabavljača zabavljat će Novogradišku publiku koncertnim nastupima više od 4 sata.

Ulaz na sve koncerte ovogodišnjeg NG LJETA je besplatan.
Koncertni program na SREDIŠNJEM GRADSKOM TRGU u petak 13. kolovoza počinje u 20:00h nastupom TS SATIR iz Davora.

Ali to nije sve!

Proslavite vrhunac ljeta i zapjevajte pod zvijezdama s najljepšim glasom Mediterana i vlasnicom najpopularnijih hitova zabavne glazbe - DORIS DRAGOVIĆ.

Glazbena diva koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske i šire, napokon će nastupiti i u Slavoniji i to u Novoj Gradiški u subotu 14. kolovoza s početkom u 21.00h. Središnji gradski trg i posjetitelji NG LJETA 2021. uživo će uživati u svevremenskim hitovima poput "Malo mi za sriću triba", "Željo moja", "Jedini", "Krivi ljudi", "Neću propast ja", "Baklje ivanjske" itd.

Ne propustite priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima!

Ulaz na sve koncerte ovogodišnjeg NG LJETA je besplatan.

Koncertni program na SREDIŠNJEM GRADSKOM TRGU u subotu 14. kolovoza počinje u 19:30h Festivalom

DJECA PJEVAJU HITOVE u organizaciji Udruge Hobotnica.

Za sva dodatna pitanja, phonnere i press izjave dostupan sam na 091 604 04 91 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

letak